Piaci rés, a fogkrém pajzson

Egy piacvezető fogkrém gyártó cég oltári hatalmas piaci rést talált és tömött be fogkrémmel, méghozzá férfiaknak szánt fogkrémmel!!! Sok hete, mióta szemezek ezzel a pasztával, teszem fel magamban, magamnak a költői kérdést: mi a fenével mostak eddig fogat a men-ek???

Nos uraim: mivel mostatok fogat, mielőtt piacra került ez a hatalmas, frenetikus gyártmány???

Miért nem nekem jutnak eszembe ilyen oltári bizniszek??? Isten biza lecserélném a krétát egy jól jövedelmező gyárra: fogselyem férfiaknak, fájdalommentes gyanta CSAK férfiaknak, fülpucoló pálcika kizárólag férfiaknak…. (befektető társak jelentkezését szívesen várom)

Na, de nem ez a lényeg, a lényeg csak most jön! Mit tudhat ez, a férfiaknak szánt fogkrém? Bevallom, hetek óta nézegetem, szagolgatom, de nem merem kipróbálni. Mi van, ha szakállam nő? Ha a pihe bajuszom sűrű, sötét, erőteljes, férfias borostává erősödik? Esetleg mutálni fogok, ami mellé az Éva csutkám Ádámmá alakul!!! Hmmm…de ha a növelné esetleg a potenciát…. Lehet, hogy a próba után megváltoznának a vizelési szokásaim, a tangát boxerre cserélném. Jobb állást kapnék vezető beosztásban???? Hűha!!! Vasárnap esetleg a hátamon pihegve nézhetném a Forma 1-et és naponta 2 meccset!!! Lehet, hogy ma kipróbálom! Leküzdöm minden félelmem. Miért másabb egy férfi fogsor, mint egy női?

Egyszer, régen, ugyan ezek a gondolatok kavarogtak bennem, egy férfi sampon láttán. Hosszas filozofálás után a fejemre, vagyis a hajamra kentem egy kiadós adagnyit. Először csak óvatosan kenegettem a fejem tetején lévő szálakon, majd határozott mozdulatokkal alaposan belemaszíroztam a mélyebben megbúvó haszjálakba is, egészen a fejbőrömig. Egy gyors öblítés, rutinos szárítás és tüzetes mustra következett. Napokig szemléltem a tükörképem, figyeltem magamon az apró változásokat. Számoltam a szőrszálaim, próbálgattam az ének hangom, teszteltem a vezetési stílusom, megálltam szemben a WC-vel, megkerestem a sport csatornát, vettem 3 karton sört, kinéztem pár csábító boxert és vártam. A hajam, mintha kissé hamarabb kezdett zsírosodni, de ez betudható az ideges várakozás közbeni többszöri túrkálásnak, fogdosásnak. A fénye a szokásos, formája, a rengeteg lakk alatt tartós. Egyetlen változást tapasztalatam: megfájdult a nyakam. Ez a férfiasan tökéletes illat…… Állandóan megfordultam magam után.

Ezennel döntöttem: összeszedem minden bátorságom, megyek és tesztelem a fogkrémet.

Fogmosáson túl: mosson vele fogat, aki akar. Az íze pocsék, persze ez ízlések és pofonok kérdése. A fogam sem erősebb, sem fehérebb, sem egyenesebb nem lett. A színe viszont szép, kék. Most lefekvés előtt gyorsan leborotválom a szakállam😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s